เป็ดแมนดาริน

เป็ดแมนดาริน

เป็ดแมนดาริน เป็นนกขนาดกลาง ความยาวลำตัวประมาณ 48 เซนติเมตร ในฤดูผสมพันธุ์ตัวผู้จะมีสีที่ฉูดฉาดมากมาย แต่ละสีมีความแตกต่างอย่างชัดเจน

และสวยงามมากหน้าผากและหัวเป็นทองแดงสีม่วงและสีเขียวมันวาวและขนปีกสีส้มขนาดใหญ่มีลักษณะคล้ายแผงข้างที่สวยงามสะดุดตา และจะสวยงามในช่วงฤดูผสมพันธุ์เท่านั้น

เป็ดแมนดาริน ตัวผู้มีขนที่แตกต่างกันเพื่อแสดงและมีลำตัวสีดำอยู่ด้านหน้าและด้านล่างเป็นรูปไข่สีแดงบนตัวเป็ด แมนดารินวางไข่ครั้งละ 9 – 12 ฟอง -30 วัน

ธรรมชาติของเป็ดแมนดารินจะส่งผลให้เกิดความรักและความสุขตลอดชีวิต เพียงโลกเดียวที่มีความรักดารินนำมาไว้ในบ้านเพื่อการพักผ่อน แต่อย่างใดสำหรับความช่วยเหลือที่จะช่วยส่งเสริมความรักของคู่สมรสและให้ทั้งชีวิตคู่สมรส

เป็ดแมนดารินชอบอยู่ในหนองน้ำและลำธารที่มีต้นไม้ซ่อนอยู่และจะชอบเกาะอยู่บนกิ่งของเป็ดแมนดาริน รินสามารถบินและกินได้ด้วยตัวเอง

เป็ดแมนดาริน

Mandarin ducks are medium sized birds. The body length is about 48 centimeters. In breeding season, males will have many showy colors. Each color is clearly different.

And very beautiful. The forehead and head are copper, purple and glossy green, and the large orange wing feathers resemble eye-catching beautiful panels. And will only be beautiful during the breeding season.

Mandarin ducks , males have different feathers to show and have a black body at the front and the bottom is a red oval on the duck. Mandarin lays 9 – 12 eggs each time – 30 days.

The nature of the Mandarin Duck will result in lifelong love and happiness. The only world that Darin has brought into the house for relaxation. Anyhow, for help that will help promote the love of the spouse and give the whole spouse’s life.

Mandarin ducks like to live in swamps and streams with hidden trees and like to perch on the branches of Mandarin ducks. Rin can fly and eat by himself.

ขอขอบคุณรูปภาพจาก >>> Google<<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>> ที่นี่ <<<

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *